Diem Hud og Massasje

Utføres av hudterapeut Diem

Diem Hud og Massasje

Utføres av hudterapeut Diem

NYHET!!!

KLASSISK KROPPSMASSASJE MED VARMEKREM 

Gir varme, energi, styrke, avslapning, avkobling

Klassisk kroppsmassasje - 60 min

Klassisk massasje er en dyptgående massasje som løser opp i muskelspenninger, samtidig som selve behandlingen gir velvære. Denne massasje tar for seg spesielt stive og ømme områder som nakke, skuldre og rygg. 

Dypvev massasje

DYPVEVSMASSASJE - 60 min

Massasje av dype vev er rettet mot bunnen av muskler og bindevev i kroppen. Dypvevsmassasje lindrer kroniske muskelspenninger. Behandlingen kan minne om klassisk massasje, men det går dypere og mer bestemt. Behandlingen avlaster stress ved dypere muskler, bindevev og bindevev rundt muskler. En spesielt god massasje for behandlinger av kroniske smerter, fibromyalgi og belastningsskader

Dypvev massasje

Rygg- og nakkemassasje

En dyp og effektiv behandling for deg med spenninger og smerter eller som bare vil ha en god, grundig massasje av rygg og nakke. Med effektive klassiske teknikker bearbeides muskulaturen med langsomme drag, strekk, trykk og friksjoner. En behandling som frigjør kroniske mønstre av spenninger. 

FOTMASSASJE

Jeg er et avsnitt. Klikk her for å legge til din egen tekst og redigere meg. På denne plassen kan du fortelle din historie og la de besøkende få vite litt mer om deg.

Kopping massasje

Kopping er en sterkere variant av dypvevsmassasje, som effektivt løsner opp i blant annet stiv nakke og stramme skuldre.

Vi starter med massasje for å varme opp og finne muskelknuter. Kopping uten flamme varer ca 5- 10 min, imens masseres bakre bein til kopping er ferdig. Kopping øker blodsirkulasjonen og løser opp spenninger. Massasjen er spesielt egnet for muskelsmerter, stive muskler og skader. Muskulatur vil restituere raskere etter anstrengelser og større belastninger. Med stiv nakke, skulder- eller ryggsmerter eller spenningshodepine kan kopping være en god behandling.

 

Hot stone- massasje

Hotstone massasje er en spesial-massasje hvor det brukes glatte, oppvarmede steiner på kroppen istedenfor hendene. Varmen fra steinene kan både ha en beroligende effekt, samt hjelpe til med å varme opp stive og ømme muskler. Dette gjør at terapeuten kan jobbe både dypere og raskere.

.

 

Manikyr

Jeg utfører tradisjonell håndpleie med peeling og maske, og steller negler, neglebånd og legger lakk. Har du slitne hender som verker, kan en god håndmassasje også gjøre godt. 
Velpleide hender og negler kan gjøre mye med selvfølelsen vår og en deilig manikyr hjelper med å ta vare på hender, negler og neglebånd så de holder seg friske, fine og sunne.

Pedikyr

Jeg fjerner tørr og hard hud og steller neglene. Jeg tilbyr også fotspa, fotmassasje og lakking (vanlig eller fransk). Velger du lakk, bør du beregne litt ekstra tid og ta gjerne med åpne sko til bruk etter på. I tillegg kan du bestille ekstra tid til god fotmassasje. 
Om du ønsker å ha sunne, vakre og myke føtter er det viktig at du tar vare på de og gir de litt oppmerksomhet

Ansiktsbehandling

Behandlingen tilpasses ditt personlige behov etter en grundig hudanalyse, og inkluderer rens, peeling, napping av bryn, ansikt- og skuldermassasje og maske. Behandlingen kan f.eks. være rensende og talgregulerende, fuktighetsgivende eller lett oppstrammende.

Pensling behandling

Behandlingen går ut på å fjerne det øverste døde hudlaget for å fremme vekst av ny hud. Når stabiliserte fruktsyrer, melkesyrer og A-vitaminsyrer i forskjellige styrker pensles på huden, vil de døde hudcellene bli eksfoliert. Når syrene får virke i hudens øverste lag, stimuleres hudens egen kollagenproduksjon, og hudoverflaten blir ny, fast og stram.
Avhenger av styrken og hudens tykkelse, oppleves det en mild grad av “kribling” eller en litt varm kløende følelse når peelingen er på. Etter tre-til ti minutter fjernes den, og huden nøytraliseres, påføres antioksidanter, fuktighetskrem og SPF beskyttelse.

  

MESOTERAPI MELANOOUT

SOLSKADER BEHANDLING ( blekk brunflekker, leverflekker)

Dette konsentratet jobber hovedsakelig mot hyperpigmentering. Den kraftige kombinasjonen av antioksidanter motvirker aldringstegn og pigmentering, også fin mot akne-arr og er beskyttende mot HEV stråling. Etterlater huden med et friskere og strammere utseende. Hovedingrediensene: Tranecamic acid | Nicotinamide mononucleotide | Ascorbic acid.

MESOTERAPI ANTI AGE- SKIN REPAIR

Aktivt konsentrat med kombinasjon av gode ingredienser som motvirker aldringstegn, jevner ut linjer og booster huden for en fuktig, jevn og revalitisert hud. Hovedingredienser: Panthenol | Dimethyl MEA | Methylsilanol Mannuronate | Centella asiatica extract | Sodium Hyaloronate