Mitt navn er Diem og jeg er fra Vietnam, men har bodd i Norge i mange år. Jeg har tidligere jobbet som apotektekniker i 20 år, men har nå valgt å gå en annen retning. Jeg har utdannelse fra Hudpleie og massasje skolen i Oslo og har sertifikat i Aroma, hudpleie og  klassisk kroppmassasje.


Jeg tilpasser meg styrken etter preferansen ved massasje. Mange har behov for litt hardere massasje for å løsne godt opp, mens andre foretrekker en rolig, behagelig avslapning. Unn deg derfor en tilpasset massasje  hos meg. Ønsker du å slappe av, eller å bli kvitt vonde muskler, er det bare å bestille time. Jeg tilpasser meg massasjen etter din ømhet, og tar i litt ekstra dersom det er vanskelige muskler å løsne opp i. 

Her er du alltid velkommen og jeg ønsker at et besøk hos meg skal bli en positiv opplevelse. Mine priser er langt rimeligere enn original pris hos de fleste andre aktører.

Mitt studio ligger på Mortensrud syd senter. Nær transport med bussen og T- banen Mange parkering gratis for 3 timer og 12 timer

Kjære kunde. Jeg kan dessverre ikke snakke med deg, når jeg har en kunde til behandling. Gå gjerne inn på nettsiden min: Www.diemhudogmassasje.com Der kan du lese om de ulike behandlingene jeg tilbyr, du kan også se når jeg har ledig time, og enkelt booke den tiden som passer for deg. Du er selvsagt også velkommen til å legge igjen en beskjed på min tlf svarer, 934 89 770 så ringer jeg deg tilbake så fort jeg har anledning. Håper vi sees til en god behandling. Hilsen Diem hud og massasje

Ser på min behandlinger på syd senter

https://sentersyd.no/butikker/diem-hud-og-massasje/